CURSURI 2024 - ONLINE

ANUNT

 

Cursuri de educație profesională continuă – anul 2024

Platforma de cursuri ONLINE

 

Cursurile de pe platforma judeteana de cursuri NU sunt accesibile!

 

Puteti accesa cursuri de formare profesionala online  DOAR pe, vezi: 

        PLATFORMA NATIONALA DE CURSURI EMC - ONLINE

 

************************************************************************

 

INFORMARE - Accesare platforma nationala de cursuri online

        Aceste cursuri sunt disponibile gratuit pentru toți membrii organizației și întreg portofoliul de cursuri online poate fi accesat la adresa: https://emc.oamr.ro .

         Pe aceasta platforma va trebui sa va logati printr-un  cont personal de acces.

         Aspecte importante referitoare la desfașurarea cursurilor și creditele EMC:

         - Cursurile trebuie finalizate în 30 de zile de la data înscrierii. Se afișează în cadrul fiecărui curs un cronometru care arată fiecărui cursant cât timp mai are la dispozitie si, de asemenea, există un istoric detaliat cu privire la fiecare cont în parte.

         - Există cursuri pentru toate specializările: generalist, farmacie, radiologie, asistență dentară, nutriție și dietetică, etc.

         - În urma absolvirii cursurilor, creditele vi se introduc automat în Registrul Unic Național al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

 

         Asistenții medicali și moașele care au întrebări sau care întâmpină dificultăți în utilizarea platformei (creare de cont, resetare parola, mod de acces/parcurgere cursuri, etc.), pot accesa cu ușurință modulul pentru sprijin tehnic care îi va îndruma cu eficiență și rapiditate către soluționarea problemei întâmpinate, vezi https://emc.oamr.ro/suport .

 

 

...